BLOGGER TEMPLATES AND Twitter Backgrounds »

Thursday, 14 April 2011

hey readers.

hey readers? korang sehat tak? lame aku tak update blog kan?
sebenarnye aku nk gtau smething kat korang, aku rindukan seseorang :'(
yang penah bermakne lam hidup aku. aku pggil dea 'ABG IWAN' knal dea dri seseoran.
aku knal dea dari kwan aku, nme dea 'ALONG'. tapi bkan dea aku nk cite. aku nk vite pasal abg aku. dea nie baek sngat tau tapi keras kpale. kalau dea ckap A, A lhaa jganlaa kau nk bntahh.
sbb tuh aku sygkan dea. buab kate orang " takde yg boleh mnggantikan dea selain dea: :( .
bole tak sye nk dea blik? SUMPAH rindukan dea. dea jea yg pham ape aku nak. tak kire ape orang nk ckap. aku syg dea lebeh dri sgalenye. walaupon dea hnye abg ankat aku. aku tak pedulii! huh ==' . hhm , really miss our moment syg. tadi aku try ckap fhone ngn dea tapi dri abg dea. coz aku couple ngn abg dea. tapi bie aku ckap " dea tanak ckap dgan syg, bie tatau knpe? pliss bie. dpatkan dea blik untuk syg." aku pon tatau knpe keadaan bolehjadi mcm nie. aku pon heran :/
haihh ==' , mintak-2 suatu hari nnti pintu hati dea terbukak blik untuk aku. tlong lha YA ALAH :'((((

0 comments: