BLOGGER TEMPLATES AND Twitter Backgrounds »

Sunday, 1 May 2011

Saya Sayang Anda Semue :)


okay ? semue nmpak , sy sprti tuan punye blog ini ingin mnceritekan swaktu kami berHANGOUT bersame :) sy yang snap pix nie ? cntik tak ? cntik kan , yang dpan skali tuh nme die SYIQIN KAMAL , die bff sy . back off who wants to beat she ! his mine :) then yang tgah tuh NADIA atau NIKKY die kawan baik aku jugak , yang sebelah sane tuh MIROL SENU kawan baru aku :) nice to know you guys , then bak to our story pade hari tuh sian dkat syikin you know why ? mcm-2 bnde jadiii kat die , i feel so guilty u know , tak bole lha nk story sini , malu lha kawan saia nnti :) harap dpat lagii moment mcm nie okay guys ? miss you alot , for nikky sorii lha niatt aku nak BERgurau jahh ! bkan pape pon , and aku tanak pon die hee :D just for fun lha buat cmtuh . okay lha take care guys , iloveyou all :) nex week cmnie lagii okay ? bole kan ? hope so

0 comments: